BLOG

SAVETI ZA ORGANIZACIJU VENČANJA

2021-covid-predictions-featured

Kako se mnogi parovi pitaju kako da tačno protumače mere koje je Udruženje Ivent Industrija Srbije , u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Beograda napisalo još u Januaru 2021.Godine, a došlo je na red da se sprovede tek u Maju 2021.Goidne, dajemo tačne informacije oko sastavnih dela ovih mera, i osvrt na to kako to realno može da utiče na organizaciju i atmosferu zabave/venčanja.

Mlada i Mladozenja seku tortu

Servis Mladenačke torte na venčanjima je jedan od centralnih delova protokola, pored građanskog venčanja, prvog plesa, bidermajera..itd.

sala za vencanje na otvorenom

Open Concept organizacije bilo kojih zabava predstavljaju jedan najzanimljivijih opcija održavanja zabava, bilo da je u pitanju večanje, corporate i private zabava.

Nar i sir na stolu

Kako da odaberete hranu i piće za vaše zvanice? Odabir ovog dela bitnog za večanje , svadbu ili korporativni događaj uslovljen je nekim od sledećih parametara:

Odabir pravog izvođača jedna je od najbitnijih stavki za kvalitetnu i laganu organizaciju venčanja, svadbi, privatnih i corporate zabava.

Zurka za vencanje i bend

Ovo je prvi blog našeg sajta koji će pragmatično, tačno i bez romansiranih prodajnih tekstova pokušati svim ljudima koji čitaju sajt da objasne i približe tajne kvalitetne organizacije venčanja i zabava, svadbi i korporativnih ili privatnih zabava.

Ova tema je škakljiva po više pitanja iz jednostavnog razloga. Vaši najbliži i najmiliji imaju potrebu da Vam iskažu ljubav kroz brigu i uzimanje učešća u planiranju, organizovanju i izvođenju venčanja, jer to osećaju kao iskrenu potrebu kako bi Vam objasnili da im je podjednako bitno da se sve završi i izvede kako treba. I to je divno.