SALA ZA VENČANJA SA POKRETNIM KROVOM I POKRETNIM PROZORIMA

EPIC EVENT CENTAR BEOGRAD

thin

POKRETNI KROV I POKRETNI PROZORI

JEDINSTVENA LOKACIJA I OPEN CONCEPT PROSLAVE NA DUNAVU

Epic Event Center Vam nudi poseban doživljaj i nezaboravnu zabavu u romantičnom, prirodnom ambijentu. Sa pogledom na obalu Dunava koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, naša lepo uređena EPIC terasa idealna je za vašu jedinstvenu svadbenu ceremoniju na otvorenom. Elegantna venčanja u sali za/do 250 zvanica, i Open Concept Venčanja na krovnoj terasi ( high end pokretna pergola 750m2 i pokretni prozori koji kompletan kompleks štite od uticaja vremena i obezbeđuju da svaki venčanje prođe u idealnim uslovima ) do 450 mesta.

VENČANJE NA TERASI – TIFFANY STOLICE – COCKTAIL BAR – JEDINSTVENA DEKORACIJA – PROFESIONALNA RASVETA – KOMPLETNA ORGANIZACIJA – POKRETNI KROV – POKRETNI PROZORI

Venčanja na krovnoj terasi opremljenoj providnim tiffany stolicama, mobil cocktail bar-om, pokretnom pergolom od 750m2, i automatizovanim pokretnim prozorima, pagodom za venčanja i slikanje, back wall-om za slikanje na prijemu zvanica, rashladnim ventilatorima sa raspršivačima vode, velikim glavnim barom, led ekranom i binom za bend, profesionalnom pokretnom rasvetom poslednje generacije sa light i led designerom koji brinu o osnovnoj rasveti za vreme protokola i venčanja i dinamičnoj rasveti za vreme, prvog plesa, bidermajera , servisa torte i samog party-a, omogućiće Vašim zvanicama da uz pogled na Dunav i Beograd prisustvuju venčanju iz snova. Blagi povetarac i drveće , zelenilo i nežni šum reke, ističu ovaj open concept u idealnu lokaciju koja je udaljena 10 minuta od centra grada. Terasa se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja okružuje Epic Event Center. Scensko dekorativni elementi pojačaće utisak gala venčanja u prirodi koji priželjkujete.  

NAJBOLJI PROSTOR ZA PROSLAVE SA PARKINGOM U BEOGRADU

Kreativan i srdačan tim naših planera, koji prepoznaju vaše želje, učiniće da Vaša svadba zasija kao i Vi – VENČANJE/SVADBA.

Ono šta nas razlikuje od drugih mesta,i ono po čemu smo poznati, je jedinstveni uvek drugačiji pristup svakoj proslavi koju organizujemo. Kao što je i svaki čovek poseban, tako je i svako venčanje unikatno, i volimo da vas podržimo u istraživanju i realizaciji ličnog pečata koji želite da date vašoj proslavi. 

Epic Event Center poseduje salu za venčanje za 250 osoba kao i open concept terasu od 750 m2, a imamo i manju salu za 50 osoba koja može da Vam služi i kao ‘’Kids corner’’ uz profesionalnog animatora.

Napravite venčanje baš po vašoj meri, a mi ćemo vas podržati u kompletnoj organizaciji vašeg venčanja.Parking za do 150 vozila je obezbeđen i nalazi se na raspolaganju za sve Vaše goste.

NAŠE USLUGE

Mlada i mladozenja plesu na terasi Epic Events Centra

Venčanje na otvorenom na obali Dunava, okružen bogatom prirodom, zelenilom, raskošnim drvećem, šumom reke i blagim povetarcem.

Sala za proslave firmi

Da li želite da priredite zabavu za vaše zaposlene, partnere i klijente?

Mi vam nudimo organizaciju korporativnih događaja koji se pamte.

Kutija sa pozivnicama za vencanje i rodjendan

Proslava vašeg ili dečjeg rođendana veliki je dan za svakog.  Sigurno želite da priredite nezaboravan dan, koji ćete vi i/ili vaše dete proslaviti i zapamtiti.

IDEALNO MESTO ZA VAŠU PROSLAVU

SALA ZA SVADBU NA DUNAVU, SA POKRETNIM KROVOM I POKRETNIM PROZORIMA

Rado ćemo Vam odgovoriti, bilo da Vam treba konsultacija oko venčanja, informativna ponuda, ili neka druga informacija.

Opcija otvaranja krova i prozora u sali za do 450 ljudi

Kompletna organizacija proslava

Zatvorena sala za venčanje za 250 osoba

Manja sala za venčanje za 50 osoba

Jedinstvena dekoracija

Sala za proslave sa parkingom

Bendovi i orkestri za venčanja

Ketering

KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA I OSTALIH PROSLAVA

SVE NA JEDNOM MESTU

Napravite venčanje baš po vašoj meri, a mi ćemo vas podržati u kompletnoj organizaciji vašeg venčanja.