KROVNA TERASA ZA VENČANJA SA POKRETNIM KROVOM I POKRETNIM PROZORIMA

EPIC EVENT CENTAR BEOGRAD

POKRETNI KROV I POKRETNI PROZORI

JEDINSTVENA LOKACIJA I OPEN CONCEPT PROSLAVE NA DUNAVU

Epic Event Center Vam nudi venčanja na otvorenom za poseban doživljaj i nezaboravnu zabavu u romantičnom, prirodnom ambijentu. Sa pogledom na obalu Dunava koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, naša lepo uređena EPIC terasa idealna je za vašu jedinstvenu svadbenu ceremoniju na otvorenom. Open Concept Venčanja na otvorenom - krovnoj terasi ( high end pokretna pergola 750m2 i pokretni prozori koji kompletan kompleks štite od uticaja vremena i obezbeđuju da svako venčanje prođe u idealnim uslovima ) do 450 mesta.

VENČANJE NA KROVNOJ TERASI -PROVIDNE TIFFANY STOLICE - COCKTAIL BAR - JEDINSTVENA DEKORACIJA - PROFESIONALNA RASVETA - KOMPLETNA ORGANIZACIJA - POKRETNI KROV - POKRETNI PROZORI - VENČANJA NA OTVORENOM

Venčanja na otvorenom na krovnoj terasi opremljenoj providnim tiffany stolicama, mobil cocktail bar-om, pokretnom pergolom od 750m2, i automatizovanim pokretnim prozorima, pagodom za venčanja i slikanje, back wall-om za slikanje na prijemu zvanica, rashladnim ventilatorima sa raspršivačima vode, velikim glavnim barom, led ekranom i binom za bend, profesionalnom pokretnom rasvetom poslednje generacije sa light i led designerom koji brinu o osnovnoj rasveti za vreme protokola i venčanja i dinamičnoj rasveti za vreme, prvog plesa, bidermajera , servisa torte i samog party-a, omogućiće Vašim zvanicama da uz pogled na Dunav i Beograd prisustvuju venčanju iz snova. Blagi povetarac i drveće , zelenilo i nežni šum reke, ističu ovaj open concept u idealnu lokaciju koja je udaljena 9 minuta od centra grada. Terasa se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja okružuje Epic Event Center. Scensko dekorativni elementi pojačaće utisak gala venčanja u prirodi koji priželjkujete.  

NAJBOLJI PROSTOR ZA PROSLAVE I VENČANJA NA OTVORENOM SA PARKINGOM U BEOGRADU

Kreativan i srdačan tim naših planera, koji prepoznaju vaše želje, učiniće da Vaša svadba zasija kao i Vi - VENČANJE/SVADBA.

Ono šta nas razlikuje od drugih mesta,i ono po čemu smo poznati, je jedinstveni uvek drugačiji pristup svakoj proslavi koju organizujemo. Kao što je i svaki čovek poseban, tako je i svako venčanje unikatno, i volimo da vas podržimo u istraživanju i realizaciji ličnog pečata koji želite da date vašoj proslavi. 

Epic Event Center poseduje open concept terasu od 750 m2.

Napravite svadbu na otvorenom baš po vašoj meri, a mi ćemo vas podržati u kompletnoj organizaciji vašeg venčanja. Parking za do 150 vozila je obezbeđen i nalazi se na raspolaganju za sve Vaše goste.

NAŠE USLUGE

Mlada i mladozenja plesu na terasi Epic Events Centra

Venčanje na otvorenom na obali Dunava, okružen bogatom prirodom, zelenilom, raskošnim drvećem, šumom reke i blagim povetarcem.

Venčanja na otvorenom

Da li želite da priredite zabavu za vaše zaposlene, partnere i klijente?

Mi vam nudimo organizaciju korporativnih događaja koji se pamte.

Venčanja na otvorenom

Proslava vašeg ili dečjeg rođendana veliki je dan za svakog.  Sigurno želite da priredite nezaboravan dan, koji ćete vi i/ili vaše dete proslaviti i zapamtiti.

IDEALNO MESTO ZA VAŠU PROSLAVU

KROVNA TERASA ZA VENČANJA NA OTVORENOM PORED DUNAVA, SA POKRETNIM KROVOM I POKRETNIM PROZORIMA

Rado ćemo Vam odgovoriti, bilo da Vam treba konsultacija oko venčanja, informativna ponuda, ili neka druga informacija.

Opcija otvaranja krova i prozora u sali za do 450 ljudi

Kompletna organizacija proslava

Jedinstvena dekoracija

Sala za proslave sa parkingom

Bendovi i orkestri za venčanja

Ketering

KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA I OSTALIH PROSLAVA

SVE NA JEDNOM MESTU

Napravite venčanje baš po vašoj meri, a mi ćemo vas podržati u kompletnoj organizaciji vašeg venčanja.