Višegodišnje iskustvo u organizaciji zanimljivih, jedinstvenih i zabavnih proslava doprinelo je tome da prepoznajemo vaše želje i pretvaramo ih u stvarnost. Kada smo počeli da okupljamo tim, mislili smo najpre da će izbor biti težak. Ali, danas je jasno da se pravi poznavaoci svog posla uvek ističu i prepoznaju, tako da je odluka zapravo bila jednostavna. Da li ste znali da hrana može da govori nekoliko jezika? Odabirom vrhunskih beogradskih kuvara, specijalizovanim za različite tipove domaćih, regionalnih i svetskih kuhinja, omogućavamo vam da proputujete planetu kroz autentične ukuse raznih svetski priznatih gastronomskih zemalja.

Organizatori i dekorateri iz agencije StarDust žive i rade Ljubav. Naš prostor im se dopao jer odiše pozitivnom energijom, i u ovom nesvakidašnjem ambijentu osećaju čaroliju u vazduhu. Odlučni su u nameri da zajedno sa Vama stvore Vašu jedinstvenu bajku i sećanja koja traju. Kaže se da je vino, baš kao i ljudi, bolje što je starije. Mi imamo mnogo godina iskustva, a naš somelijer Marko odličan izbor prvoklasnih domaćih i inostranih vina.

Znamo da je muzika možda i najvažniji deo Vaše proslave, a naš tim blisko sarađuje sa svimviše ili manje poznatim bendovima iz regiona. Želite da Vam Toni Cetinski otpeva pesmu zaprvi ples, ili Riblja Čorba podigne atmosferu na viši nivo? Računajte na njih. Vaš zadatak je da maštate o venčanju iz snova, a naš da vam svaku želju ispunimo. Začinićemo svaki korak Ljubavlju koja će učiniti da Vi i Vaši gosti prepričavate Vaše slavlje još dugo godina.

Adresa

Pančevacki Put 2 ( obala Dunava pored Pančevačkog mosta do restorana Dunavski Pirat i Goca i Renato )

Društvene mreže

Pozovite nas za sve dodatne informacije, slike i slobodne termine.