Organizacija rođendana

Proslava dečijih rođendana

Proslava vašeg ili dečjeg rođendana veliki je dan za svakog.  Sigurno želite da priredite nezaboravan dan, koji ćete vi i/ili vaše dete proslaviti i zapamtiti. Pored svakodnevnih obaveza koje imate, jako je teško odvojite vreme potrebno za organizaciju koja se samo na izgled čini jednostavnom, ali je istina da iako ‘’samo rođendan’’ to je događaj koji zahteva usaglašavanje mnogo detalja kako bi na kraju sve bilo baš onako kako ste zamislili.

Rođendanska žurka iznenađenja

Svaka osoba je drugačija zato i svaka rođendanska proslava mora biti jedinstvena i neponovljiva. A da li možete da zamislite sebe na krovu Beograda, na obali Dunava uz open concept prostor, najbolju muziku, fenomenalne ukuse, vrhunskog koktel majstora i fotografa koji izvodi i nemoguće da napravi najbolju fotografiju? To je ono po čemu se EPIC event center izdvaja od drugih i zbog čega su naši rođendani nezaboravni.

Na šta posebno obraćamo pažnju pri organizaciji: dekoracija, hrana i piće, torte, fotograf, muzika, animator, vatromet, pokloni, cena i još mnogo toga.

Da li ste znali da je sve ovo potrebno za proslavu savršenog rođendana? Samo zamislite kako biste voleli da željeni prostor izgleda, a mi ćemo vašu zamisao sprovesti u delo vrlo lako.