Korporativne proslave za pamćenje

Proslave za klijente, zaposlene i partnere

Verujemo da svaki vaš korporativni događaj nosi poruku: „Uspešni smo u svom poslu!" I sigurni smo da želite da taj uspeh podelite sa svim zaposlenima, partnerima i klijentima koji su i zaslužni za vrhunske rezultate i napredak.

Mi smo tu da za vas priredimo jedinstvenu zabavu na kojoj će svaki pojedinaci pronaći užitak za sebe.

Naša privatna oaza sa terasom od 750 m2 najbolje je rešenje za svaki povod ili proslavu – novogodišnja ili proslava dana vaše kompanije, novi uspeh, promocija novih proizvoda ili usluga, dodela nagrada zaposlenima ili partnerima.

Naš tim tu je da učini sve kako biste svoju firmu ili brend predstavili baš onako kako želite.  U skladu sa vašim željama, a bez ograničenja, možemo dekorisati i brendirati EPIC event center kako bi što verodostojnije predstavili lice i imidž vaše kompanije.

Kada je reč o tehničkom delu organizacije, EPIC event center pruža mogućnost postavke rasvete, razglasa, video i led beam-ova. Dugogodišnji smo saradnici velikog broja najboljih i najpopularnijih muzičkih bendova, i u skladu s vašim željama, omogući ćemo vam atmosferu za pamćenje.

Open concept prostor EPIC event centra pruža mogućnost organizacije manjih ili velikih proslava. U banket postavci primamo oko 400 gostiju, dok koktel postavka omogućava da organizujemo proslavu i do 800 gostiju. Parking kapaciteta 150 mesta isključivo je na raspolaganju vašim gostima tokom proslave.Uverite se zašto su neki od najvećih domaćih brendova izabrali da organizuju korporativni događaj baš uz našu pomoć i u našem prostoru.IDEALNO MESTO ZA VAŠU PROSLAVU

SALA ZA PROSLAVU FIRME NA OTVORENOM

Rado ćemo Vam odgovoriti, bilo da Vam treba konsultacija oko sale, organizacije, keteringa, informativna ponuda, ili neka druga informacija.

Proslave na otvorenom

Kompletna organizacija proslava

Zatvorena sala za proslavu firme za 250 osoba

Manja sala za proslavu za 50 osoba

Jedinstvena dekoracija

Sala za proslave sa parkingom

Muzički bend

Ketering