EPIC RIVER

O MENI

JEDINSTVENA VENČANJA

KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA

Ja sam jedna romantična, otvorena duša, Open Concept, te sa svoje dve, ka Dunavu okrenute terase, vašem slavlju dajem notu holivudske bajke. Obučen u cveće i zelenilo, sa četiri stabla koja prolaze kroz krov jedne od mojih terasa, lepotom i atmosferom otapam srca svakog ko mi se pridruži. Za one koji bi da u bračne vode zaista zaplove, na jednoj od mojih terasa se nalazi uređeni prilaz za čamce koji vam stoji na raspolaganju.

Da vaš dan stvarno bude vaš, bezbrižan i osmesima okupan, ja vam nudim i besplatne usluge planiranja venčanja, takozvani wedding planning. Kako se moj stariji brat, Epic Event Centar na tržištu izdvojio kao neko ko pruža vrhunsku uslugu uz kvalitet i luksuzni servis, ja sam učeći od najboljeg okupio svoj tim talentovanih i predanih profesionalaca za svaki segment vašeg venčanja. Tim entuzijasta koji zaista vole ono što rade i veruju u kvalitet pružene usluge.

STARDUST EVENT DEKORACIJA

PS PHOTO WEDDING

U rukama nadarene Maje Kostadinović sve vaše želje i zamisli postaju stvarnost. Ako želite tematsko venčanje, Maja će vašu temu utkati u svaki kutak mog prostora. Venčanje na plaži? Nikakav problem. Budite sigurni da će te čuti huk talasa i osestiti vrelinu peska pod nožnim prstima. Maja Kostadinović svojim talentom i originalnošću vašem danu daje jedinstvenost. Cvetni aranžmani, dekoracija, svećnjaci, vaze, i svaki ukras priča baš vašu priču.

Profesionalni fotografi koje nećete primetiti ali oni će sigurno uvek na oku imati vas. Budite sigurni da će se svi vaši nezaboravni mometi naći u zumu naših fotografa. Da svi vaši gosti mogu bezbrižno da uživaju ne jureći fotoaparate i telefone, tu su moji profesionalci, s oštrim okom i gipkim skokom.

Adresa

Pančevacki Put 2 ( obala Dunava pored Pančevačkog mosta do restorana Dunavski Pirat i Goca i Renato )

Društvene mreže

Pozovite nas za sve dodatne informacije, slike i slobodne termine.